Underviserne
 

Mette Myrna (født 1972) underviser i fødselsforberedelse, gravid-yoga og efterfødsels-yoga.

 

Da Mette var barn, ville hun være jordemoder, og hun har aldrig mistet fascinationen af det mirakel der sker, hver gang et nyt menneske kommer til verden. Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for, nemlig at undervise i yoga og fødselsforberedelse.

 

Hun har selv tre børn, og er en af Danmarks bedst uddannede undervisere i gravidyoga og fødselsforberedelse. Blandt andet er hun udover sin 2-årige uddannelse som yogalærer videre-uddannet i gravid-yoga hos Janet Balaskas (Active Birth Centre London), som fødselshjælper hos Michel Odent (Verdensberømt fransk fødselslæge, forfatter til bla "Birth Reborn") og i fødselsforberedelse hos den amerikanske jordemoder-pioner Anna Verwaal. Og hun er eksamineret doula ved Childbirth Interational.

Herudover er Mette uddannet massør og akupunktør.

 

Mette er værdsat af sine gravide elever for at videregive ikke alene sin solide viden om graviditet og fødsel, men også sin urokkelige tro på kvindekroppens ressourcer og på, at fødslen kan være en smuk og fantastisk oplevelse for alle involverede.

Hun har stor respekt for faderens rolle under fødslen og det smitter af på hendes undervisning i fødselsforberedelse for par, der centrerer sig omkring samarbejdet og mandens ressourcer under fødslen.

 

Klik på billedet til højre, for at læse mere om Mette.

 

 

 

Harriet Liv Laura Skytte (Født 1962) Underviser i kombineret yoga og fødselsforberedelse, samt efterfødselsyoga.
  
Harriet er jordemoder og yogalærer. Yderligere er hun certificeret ayurvedisk massør og akupunktør til lindring af graviditetsgener og fødselssmerter samt reiki-healer. Herudover er Harriet uddannet skuespiller. Hun har selv to dejlige døtre på 20 og 9 år.

I 7 år har Harriet arbejdet som jordemoder på Hvidovre og Frederiksberg hospital. Hun har stor og bred erfaring og jordemoderfaglig viden omkring fødsler både på hospitalet og i hjemmefødselsordningen.

Ligeledes er hun meget erfaren i fødselsforberedelse, barselsvejledning og jordemoderkonsultation.
 
"Jeg har i praksis oplevet, hvor brugbart yoga og åndedrætstræning er for mange kvinder under deres fødsel. Jeg har selv dyrket yoga i mange år. Og da tiden var moden for mig til "at skabe mit eget", var intet mere nærliggende end at uddanne mig til yogalærer, for på den måde at kunne kombinerer det jeg har at give på bedste vis. Som hyldest til den fantastiske begivenhed fødslen af et lille nyt menneske er!"
                                                                                  Harriet Liv Laura.
 
 
 

                                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min fødsel - Yoga for gravide, fødselsforberedelse, efterfødselsyoga og fødselshjælp.

Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C. Mail: post@minfoedsel.dk Tlf. 30 4443 30

Mette Myrna

Links Fødselsberetninger

Meditation, Yin yang yoga