Metta Myrna

Metta Myrna (født 1972)

Stifter og indehaver af Min Fødsel.

Underviser i fødselsforberedelse.


Da Metta var barn, ville hun være jordemoder, og hun har aldrig mistet fascinationen af det mirakel der sker, hver gang et nyt menneske kommer til verden. Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for, nemlig at undervise i blandt andet yoga og fødselsforberedelse.


Hun har selv tre børn, og er en af Danmarks bedst uddannede undervisere i gravidyoga og fødselsforberedelse. Blandt andet er hun udover sin 2-årige uddannelse som yogalærer videre-uddannet i gravid-yoga hos Janet Balaskas (Active Birth Centre London), som fødselshjælper hos Michel Odent (Verdensberømt fransk fødselslæge, forfatter til bla "Birth Reborn") og i fødselsforberedelse hos den amerikanske jordemoder-pioner Anna Verwaal. Og hun er eksamineret doula ved Childbirth Interational.

Herudover er Metta bla uddannet massør og akupunktør.


Metta er værdsat af sine gravide elever for at videregive ikke alene sin solide viden om graviditet og fødsel, men også sin urokkelige tro på kvindekroppens ressourcer og på, at fødslen kan være en smuk og fantastisk oplevelse for alle involverede.


Hun har stor respekt for faderens rolle under fødslen og det smitter af på hendes undervisning i fødselsforberedelse for par, der centrerer sig omkring samarbejdet og mandens ressourcer under fødslen.