Vi glæder os til at byde dig velkommen, i vore dejlige nye lokaler!
 
INGEMANNSVEJ 3 C, 2.SAL
FREDERIKSBERG C
 
Transport:
 
- Der er 2 timers gratis parkering på Frederiksberg.
 
- Cykler og barnevogne er velkomne i gården.
 
- Forum metro-station 400 meter.
 
- Bus 2A 100 m, bus 3A 200 m, bus 12 400 m.
 
 
 
Gennem porten Ingemannsvej 3 og over gården til det lille stille baghus.
 
Her er alt hvad vi skal bruge. Det eneste du behøver at medbringe, er behageligt tøj (her er omklædningsrum).
 

                                                                                                                                            

 

 

 

"Tusind tak for en fantastisk yoga undervisning.
Jeg tager derfra med en ro og tilfredshed som ikke kan beskrives. Det er uden tvivl den bedste gave jeg har givet mig selv i min graviditet.

Jeg ønsker at anbefale Mettes yoga undervisning til alle! Hun er sådan et  behageligt menneske som forstår sig 100% på en gravid krop.
Igen.. Tusind tak!!! :)"

                   June

 

"Tusind tak for din yoga for gravide og fødsels-forberedelseskurser.
Det har været sådan et givende forløb, ikke bare pga yogaen, men også pga din dejlige og varme måde at få én til at glæde sig til fødslen. I starten af graviditeten var jeg virkelig bange for at føde, men du fik min frygt vendt til, at jeg kom til at glæde mig."

                        Klara

 

"1000 tak for din super undervisning, som har betydet utrolig meget for mig både under fødslen og efterfølgende!
(..)Det har været en rigtig god oplevelse for mig og jeg kan klart anbefale andre til at deltage i dine lektioner, den ro og udståling du udgiver er helt fantastisk og man er som et nyt menneske når man går derfra! "
                         Maja

 

"Selvom du ikke var med, var du det alligevel, da jeg huskede mange af dine gode råd og havde en urokkelig tro på, at jeg sagtens kunne klare smerterne (...) den mest optimale, fantastiske fødsel, som jeg næsten ikke har turdet drømme om!"

 

Rina

 

"Tak fordi du også var med til at gøre min fødsel til en fantastisk oplevelse, jeg gerne gør igen. Kurset gav mig dels redskaber, jeg kunne bruge undervejs i fødslen, dels viden jeg ikke ville være foruden og dels et utroligt gå-på mod samt en positiv indstilling til fødslen."

 

Maria


"Jeg må virkeligt sige at dine åndedrætsøvelser var guld værd! Uden dem havde det sikkert været rigtig hårdt, men jeg endte med en rigtig positiv oplevelse uden medicin og en fødsel der var varede 9 timer fra jeg sad oppe ved dig."

 

Katrine

 

"Jeg brugte vejrtræknings-øvelserne som jeg havde lært hos dig og fik meget ros af jordemoderen og hvor var jeg glad for at du havde fortalt om "the ring of fire" for det var noget af en overraskelse at mærke den smerte inden i og som du sagde får man bare lyst til at presse til så det kan blive overstået - men takket være dig var jeg blevet advaret (..) så ingen bristninger, syning el. lign."

 

Mona

 

"Glem alt om at stønne i takt i sære yoga-stillinger!
På paraftenerne hos Mette og Rune lærer du at være en rigtig mand for din partner under fødslen. Du lærer om din egen centrale og særdeles vigtige rolle både før og under fødslen. Kun de færreste ved hvor meget en mand kan gøre for at skabe de helt rigtige rammer for en naturlig og ukompliceret fødsel."

 

Klaus

 

"Jeg vil gerne som mand sige tusind tak for fødselsforberedelsen for par. Dit kursus gjorde, at Rinas fødsel blev den mest vidunderlige oplevelse for mig. Jeg følte hele vejen igennem fødslen, at jeg kunne støtte Rina (..) Det var super fedt at føle, at jeg kunne gøre en forskel og ikke blot var med på sidelinjen. Alt dette er klart takket være dit kursus.

 

Niels

 

 

 

  

Min fødsel - Yoga for gravide, fødselsforberedelse, efterfødselsyoga og fødselshjælp.

Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C. Mail: post@minfoedsel.dk Tlf. 30 4443 30

Mette Myrna og Rune Potoker

LinksFødselsberetninger

Meditation, Yin yang yoga