Forberedt Far

 

 Forberedt Far - fødselsforberedelse for par 

Hvis den person, som skal med til fødslen, har en god redskabs-kasse, med basal teoretisk viden om fødslen og praktiske redskaber til at hjælpe den fødende, kan denne hjælp næsten ikke overvurderes. På dette hold bliver i begge rigtig godt forberedt, både teoretisk og praktisk, på fødslen af jeres barn.

Det er vigtigt, at en fødende kvinde har en person med til fødslen, som hun er tryg ved og som kender hende godt. Der er en hel række af funktioner for denne person at varetage, som har uvurderlig betydning for fødslens forløb.

 

Og hvem er mere oplagt til at tage hånd om disse funktioner end barnets far?

Jeres barns fødsel kan blive en af de største og smukkeste oplevelser, som I har sammen og en god start på det nye liv, I er på vej til at indlede.

Og skal I begge være med til fødslen, er det meget værdifuldt, at I også har forberedt jer sammen.

 

Kurserne Forberedt Far har som omdrejningspunkt, at optimere jeres samarbejde under fødslen. Vi uddanner faderen til en kompetent fødselshjælper, med solid viden og en praktisk redskabs-kasse til at gøre fødslen så nem, sikker og behagelig som muligt.

 

Samtidig får kvinden alle de redskaber hun skal bruge, for at gøre fødslen til så nem og god en oplevelse som muligt for sig selv og barnet.

 

Med i kurset får I bogen "Forbered dig på en god fødsel" af Metta Myrna.

 

Hvis det er en anden end barnets far, som skal med til fødslen (f.eks barnets anden mor), er dette kursus selvfølgelig lige så oplagt. Hvis du ikke har nogen at tage med til din fødsel, har du mulighed for at få Metta Myrna med som fødselshjælper, læs mere om dette her.

 

Underviser: Metta Myrna (doula) Ellie Bruun (doula)

 

Undervisningen foregår i smukke omgivelser Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C (Se kort her)

 

Læs om fødselsforberedelse for kvinder her

Kommende kurser:

 

Søn. d.7.oktober kl.13.30-18.30 TILMELD

 

Søndag d.4.november kl.12-17 TILMELD

 

Underviser: Ellie Bruun/Metta Myrna

 

Undervisningen foregår i smukke omgivelser Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C (Se kort her)

 

 

 

 

"Glem alt om at stønne i takt i sære yoga-stillinger!

På paraftenerne hos Min Fødsel lærer du at være en rigtig mand for din partner under fødslen. Du lærer om din egen centrale og særdeles vigtige rolle både før og under fødslen. Kun de færreste ved hvor meget en mand kan gøre for at skabe de helt rigtige rammer for en naturlig og ukompliceret fødsel. "

Klaus

 

"Jeg vil gerne som mand sige tusind tak for fødselsforberedelsen for par. Dit kursus gjorde, at Rinas fødsel blev den mest vidunderlige oplevelse for mig. Jeg følte hele vejen igennem fødslen, at jeg kunne støtte Rina (..) Det var super fedt at føle, at jeg kunne gøre en forskel og ikke blot var med på sidelinjen. Alt dette er klart takket være dit kursus.

Niels

 

 

Vi fik super meget ros for vores samarbejde under fødslen af jordemoderen. Vi fik senere at vide, at hvis ikke Anja havde været så sej og dygtig til vejrtrækning samt at samarbejde med jordmødrene, så var det som minimum endt med en lettere besværlig sugekop procedure eller evt. en sectio. Så stor tak for at klæde os så godt på til denne store oplevelse. Det at Anja har kunne klare fødslen selv og på en "naturlig" måde, har givet hende en stor tro på sig selv samt et kæmpe psykisk overskud.

Jacob

 

Vi vil gerne takke for 2 fantastiske kurser hos jer. Både "Forberedt Far" og "Fødselsforberedelsen" (kun for kvinder), har været utroligt nyttige for os. Specielt Jeff følte han fik utroligt meget ud af kurset og han var en fantastisk fødselshjælper :)

Signe og Jeff